APK, Onderhoud en Reparatie voor alle merken!

Bij Gebr. Klumper Auto’s kunt u terecht voor reparatie, herstel en onderhoud van uw auto. De vakkundige monteurs in Eefde doen er alles aan om u weer snel én veilig op weg te helpen. U rijdt weer soepel van A naar B dankzij de A tot Z reparatiedienst van onze garage.

AUTO STUK? NEEM CONTACT OP

APK-Keuring

APK-KEURING

U bent als eigenaar verplicht uw auto periodiek te laten keuren op veiligheids- en milieueisen. Wacht niet te lang met de apk-keuring, Kom langs bij Gebr. Klumper Auto’s of bel voor het maken van een afspraak.

Bandenvervanging

Zijn de banden van uw auto versleten en dus toe aan vervanging? Wij leveren en monteren nieuwe banden in een handomdraai. Wij leveren meerdere merken autobanden.

BEL VOOR APK

KENTEKEN TENAAMSTELLING

De tenaamstelling van uw nieuwe kenteken wordt door ons direct geregeld. Omdat wij een erkend bedrijf zijn, hoeft u niet eerst langs het postkantoor. U geniet van uw nieuwe auto, wij regelen de rompslomp.

Vervangend vervoer

Wordt uw auto bij ons gerepareerd, dan is vervangend vervoer in overleg mogelijk. Zo blijft u altijd mobiel, zelfs als uw eigen auto even stilstaat.

GEEN ROMPSLOMP

Kenteken Tenaamstelling

Remsysteem Controle

REMSYSTEEM CONTROLE

Een betrouwbaar remsysteem is noodzakelijk om veilig auto te kunnen rijden. Het is dan ook verstandig uw remmen periodiek te laten controleren. Onze monteurs controleren uw remsysteem op slijtage en op goed functioneren. Als dit nodig is, zal de monteur onderdelen vervangen. Dit gebeurt uiteraard in overleg met u.

Reinigen van de motor

Een schone motor draagt bij aan het behoud van uw auto. Bij inwendige vervuiling van de motor, reinigen wij uw motor zodanig dat hij minder vuil zal uitstoten. Bij dieselmotoren nemen wij de EGR (exhaust gas recirculation) onder handen, om zo de uitstoot van stikstofoxide of stikstofdioxide te minimaliseren.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

MONTAGE EN INBOUW

Voor het laten inbouwen van navigatie, audio, of voor het monteren van een trekhaak, schokbrekers of uitlaat, belt u Gebr. Klumper Auto’s. Wij stellen altijd vooraf een passende offerte op.

Storingsdiagnose

Moderne auto’s bevatten veel elektronica. Het uitlezen hiervan helpt storingsoorzaken te achterhalen. Onze monteurs kunnen met professionele middelen de oorzaak van uw storingsprobleem vaststellen.

Montage en inbouw

Populaire merken

Vergeleken Auto(0) ×

Vergelijk Wis alles
WhatsApp